De 3Dee bureaustoel

Voor de meeste mensen is het inmiddels wel duidelijk dat te lang stil zitten schadelijk is voor de gezondheid en veel negatieve gevolgen met zich mee brengt. Daarom bied swoppers.nl nu een actieve dynamische bureaustoel aan die uw houding verbetert en zorgt voor meer beweging.

De 3Dee bureaustoel zorgt voor actie, fitheid, gezondheid, productiviteit en beweging op de werkvloer. Door de 3Dee stoel hebben we weer bewegingsvrijheid en kunnen we weer zitten in de natuurlijke houding waar een mens voor gemaakt is.

De 3Dee techniek

Door de 3Dee techniek is het mogelijk om op de bureaustoel in 3 dimensies te bewegen. Doordat u tijdens het zitten onbewust in beweging bent traint u uw rugspieren en zullen uw rugspieren daarom ook sterker worden. Ook stimuleert de 3Dee de bloedsomloop, dit komt doordat u automatisch veel in beweging bent en u in een dynamische houding zit en beweegt.

Fit op de werkvloer

De 3Dee bureaustoel is heel simpel te gebruiken: ga zitten en de rest gaat van zelf, door de 3Dee techniek bent u automatisch veel in beweging en neemt u zich meteen een dynamische houding aan.
Doordat u veel in beweging bent, wordt u productiever, fitter, gezonder en actiever.

Tegen rugklachten

De 3Dee helpt u om van uw rugklachten af te komen. Door het zitten op de 3Dee zit u namelijk in een goede dynamische houding en komt u meer in beweging. Doordat u veel in beweging bent zullen uw rugspieren sterker, flexibeler en fitter worden. Doordat u sterkere en flexibelere rugspieren heeft bent u minder kwetsbaar en zullen uw rugklachten afnemen. Door de natuurlijke dynamische voorkomt en verminderd de 3Dee ook nekklachten.

Het design

De 3Dee heeft een prachtig design en is daarom ook overal neer te zetten. Het straalt luxe en dynamiek uit en heeft tegelijkertijd een prachtig strak design. De 3Dee is dus echt een uitblinker voor op uw kantoor. 

Bekijk de 3Dee