Sedus sopha View larger

Sedus sopha

Nieuw product


 • Ontspannen en creatief

  Dat is niet zo maar een onderbuikgevoel: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen met name bijzonder creatief zijn, wanneer ze zich goed voelen. Een ontspannen werksfeer, zoals sopha die biedt, kan daartoe een beslissende bijdrage leveren. Juist voor ondernemingen die aangewezen zijn op innovaties, is sopha daarom veel meer dan een meubelstuk: het is een plek voor ideeën.

  Combinaties 

  Met talrijke modules biedt Sedus sopha zo veel combinatiemogelijkheden als nauwelijks een ander systeem. Daardoor is sopha voorbestemd voor bijna alle toepassingsmogelijkheden – van gerieflijke wijkplaats tot en met landschapsvormend communicatiepunt in open space-bereiken.

  Design 

  Design dat een signaal afgeeft: de elegante naadvoering en het basiselement met helder gedefinieerde zijkanten bepalen een hoogwaardige vormentaal. Bovendien voegt sopha zich op harmonieuze wijze in elk kleurconcept of zet eigen accenten. Bijvoorbeeld door de optionele tweekleurige stoffering of door de zijkanten, die op wens in contrastkleur kunnen worden uitgevoerd.