Sedus grand slam kantoorkast View larger

Sedus grand slam kantoorkast

Nieuw product


 • Omschrijving 

  Kasten, rekken, containers – wie hierin alleen saaie opbergers ziet, moet nog eens goed kijken. Sedus grand slam maakt hiervan ontwerpelementen met oneindig veel creatieve mogelijkheden. De veelzijdige opbergelementen kunnen ruimten indelen en structureren, de communicatie tussen collega’s stimuleren en een sfeer scheppen waarin graag, gemotiveerd en productief wordt gewerkt. Van open-space-kantoren tot een individueel kantoor, van grote bedrijven tot aan het thuiskantoor. 

  Opbergruimte met sfeer

  Sedus grand slam biedt niet alleen opbergruimte. Als universeel en multifunctioneel kastprogramma staat het ook voor vrijwel onbegrensde vormgevings- en combinatiemogelijkheden. Met basis- of opzetkasten met vleugeldeuren of jaloezieën, met open kasten, ruimteverdelers, garderobe-elementen of allerlei andere varianten – met grand slam kan iedere ruimte optimaal benut en gestructureerd worden. De functionaliteit en de bevordering van de communicatie staan daarbij evenzeer op de voorgrond als een aangename sfeer. Niet alleen optisch, want dank zij de akoestisch effectieve fronten en achterwanden verbetert grand slam ook de ruimtelijke akoestiek.

  Opbergruimte op maat

  Hoe ziet een optimale opbergoplossing eruit? Bepaal het zelf. Met Sedus grand slam beschikt u over tal van oppervlakken en een groot kleurenpalet. Aan welke variant u ook de voorkeur geeft: een harmonieus totaalbeeld is in ieder geval gegarandeerd. Zo kunnen bijvoorbeeld niet alleen de topbladen worden afgestemd op de tafelbladen. Ook het achteraanzicht van alle elementen mag gezien worden.