Over aeris

Mensen zijn gemaakt om te bewegen, door beweging blijven we gezond en actief. Hedendaags is het echter lastig om voldoende beweging te krijgen wanneer we op school zitten, of een kantoorbaan hebben. Door onvoldoende beweging verkrampt ons lichaam, en ontstaan er lichamelijke klachten. 

aeris bood in 1997 een oplossing voor deze klachten: de driedimensionaal beweegbare swopper, een dynamische kruk waarmee rugpijn bestreden wordt. De swopper werd een groot succes, voor 2005 waren er al meer dan 100.000 swoppers verkocht, en ontving aeris talloze prijzen.

Aeris ontwikkeld zelf de 'made in germany' techniek en onderdelen van zijn producten, dit maximaliseert de tevredenheid en gezondheid van elk aeris product

 

Producten van aeris

Door groot succes van de swopper heeft aeris zijn assortiment uitgebreid. Tussen 2006 en 2018 is de muvman, swoppster, 3Dee, oyo en muvmat aan het assortiment van aeris toegevoegd.

In 2006 kwam de muvman uit, een actieve dynamische zit-sta kruk. Even later in 2008, kwam de swoppster uit. Hierdoor kunnen ook kinderen vanaf 4 jaar gezond en actief zitten. In 2012 heeft de innovatiefste bureaustoel ter wereld, de Active-Office-Chair 3Dee, de collectie van aeris aangevuld. De 2 nieuwste producten van aeris zijn de oyo en de muvmat. De oyo is een veelzijdige combinatie van zadelstoel, kuipstoel en schommelstoel en nodigt daardoor uit tot een dynamische zithouding. De muvmat is een stamat met 3D-structuur, waardoor verschillende sensoren en reflex zones in ons lichaam geactiveerd waarmee we fit en actief blijven.

Bij de swopper, swoppster en 3Dee maakt aeris gebruik van het 3D mechaniek. Dit mechaniek maakt het mogelijk om in drie dimensies te bewegen, van links naar rechts, van voren naar achteren, en van boven naar beneden. Door de driedimensionale flexibiliteit stimuleert en ondersteund de swopper natuurlijke bewegingen van het lichaam. aeris is de uitvinder van driedimensionale zitmeubelen,

Met het uitgebreide assortiment kan aeris de eisen van elke gebruiker voldoen. De swopper is door aeris in meerdere modellen ontwikkeld, bijvoorbeeld: de swopper Air met een extra comfortabele zitting, de swopper zadel met een zadelkruk, de swoppster die speciaal voor jonge kinderen gemaakt is, en zo zijn er nog veel meer opties beschikbaar.

Proefplaatsing

aeris biedt oplossingen voor vele mensen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goede oplossing. Daarom bieden wij vrijblijvend een proefplaatsing aan. 

Vraag uw proefplaatsing aan

.

© Copyright aeris GmbH