Sedus viswall scheidingswand View larger

Sedus viswall scheidingswand

Nieuw product


  • Omschrijving 

    De ”viswall” brengt de wens van open kantoorlayouts alsmede van vertrouwelijkheid en bescherming tegen afleiding met elkaar in overeenstemming. Hiervoor is ”viswall” als dubbel afschermelement geconcipieerd, bestaande uit vrij draaibare lamellen die op een stabiele bodemplaat zijn verankerd. Dankzij de draaibaarheid van de gestoffeerde vleugels kunnen de elementen geheel naar wens transparant, open of als volledige afscherming worden gebruikt.

    Vormgeving 

    De constructieve kern van de elementen bestaat uit een staalbuisbeugel die bekleed wordt met stof. Maar ook een geluidsabsorberende vulling met 25 mm dik polyestervlies is mogelijk. De dikte van de afschermelementen bedraagt bij beide uitvoeringen 25 mm. Bij beide uitvoeringen worden twee van de opsteekbare en draaibare elementen gedragen door 800 mm brede en 280 mm diepe bodemplaten van staal. De lamellen zijn met behulp van de geïntegreerde draailagers afzonderlijk 360° draaibaar.
    Door de puntig toelopende uiteinden van de bodemplaten kunnen de modules in een rij worden opgesteld, maar ook in verschillende richtingen wijzend en verspringend worden geplaatst.