Sedus get together teamtafel View larger

Sedus get together teamtafel

Nieuw product


 • Omschrijving 

  Mobieler, flexibeler, communicatiever. De wijze waarop wij werken, verandert steeds duidelijker. Een reden is de maatschappelijke verandering. Nieuwe technische mogelijkheden en sociale structuren die nog opener zijn, beïnvloeden de wijze waarop wij met elkaar onderling ageren – en daarmee ook hoe wij met elkaar werken. Bench working, dus het gemeenschappelijk werken aan een grote tafel, weerspiegelt deze ontwikkelingen. Of het nu tijdelijk werken (hot desking), gericht gebruik door projectteams (smart working) of vast ingedeelde teamwerkplekken zijn: met Sedus get together heeft u de beschikking over een multifunctionele bench-oplossing die aan alle eisen van het moderne werken voldoet.

  Flexibel 

  get together is net zo geschikt voor moderne werkvormen als voor vaste werkplekken – ongeacht in welk bereik of op welke wereldwijde locatie van uw onderneming u veelzijdige capaciteiten nodig hebt. Of het nu gaat om efficiënt gebruik van oppervlakken of het bevorderen van de samenwerking: het doordachte concept van get together staat voor de open space-competentie van Sedus en voldoet ook aan alle verwachtingen van uw medewerkers. Geconcentreerd of gezamenlijk werken, open uitwisseling of privésfeer: get together brengt gewoon alle behoeften aan een tafel bijeen.

  Intelligent 

  Afhankelijk van de werkeisen, het aanwezige oppervlak of de gewenste waarde kunnen groeps- en teamwerkplekken met get together dusdanig individueel worden gepland en omgezet, zoals dat voor productiviteit en sfeer het beste is. Van de vier uitbreidingsfasen met een aantrekkelijk prijsspectrum via de praktische accessoires naar de individualisering tot en met een gebruikersvriendelijke integratie van data- en stroomkabels – is get together gewoonweg een slim antwoord op alle eisen van het intelligente werken.