Sedus sweetspot loungestoel View larger

Sedus sweetspot loungestoel

Nieuw product


 • Omschrijving 

  Met sweetspot doen niet alleen bijzonder aantrekkelijke en comfortabele loungemeubels hun intrede in uw kantoor, ze worden ook vergezeld van een ontspannen sfeer. Of het nu een ontmoetingspunt is voor creatieve uitwisselingen, als uitwijkplaats om geconcentreerd te kunnen werken of om bijvoorbeeld bezoekers stijlvol te ontvangen – sweetspot combineert het aangename met het nuttige. En dat op een uitstekende manier zoals de internationale designprijzen aantonen.

  Concentratie & inspiratie 

  Verlaat de gebruikelijke kantoorsfeer – trek u terug op een plek die u inspireert, waar u nieuwe ideeën kunt ontwikkelen en geconcentreerd kunt werken. Daarvoor biedt sweetspot de ideale voorwaarden. Want zijn uitnodigende karakter en zijn voorbeeldige ergonomie verenigen hoog comfort en een lounge-achtig zitgevoel. Tevens ondersteunt de ontspannen zithouding, waarbij iets rechtop wordt gezeten, echter ook creatieve processen en geconcentreerd werken. Zelfs gedurende een langere tijd.

  Ontspanning 

  Naast zijn universele toepassingsmogelijkheden biedt de lounge chair ook een zitgevoel dat het gebruikelijke comfort van klassieke vergadermeubels duidelijk overstijgt. Dankzij de geïntegreerde gasveer en het zitschuim biedt sweetspot zeer zacht en prettig zitcomfort en geeft hij de gebruiker bijna een gevoel van gewichtloosheid. De slanke lijnvoering van de kruisvoet versterkt dit effect nog eens extra.